085 - 30 35 275info@avi-music.nl

Drive-in show

Home / Drive-in show
AVI music is met zijn drive-in shows en geluid- en lichtverhuur een van de grotere in de regio. Maar ook modeshows en presentaties behoren tot de mogelijkheden en is een onderdeel waar AVI music zeer sterk in is.

Wat kan AVI music u bieden?
Door de hoeveelheid licht en geluidsinstallaties die we in ons bezit hebben kunnen we bijna alle feesten en presentaties van het juiste licht en geluid voorzien, of het nu voor 50 man is of voor 1000, voor ieder feest hebben wij een oplossing. Uiteraard werken wij met gerenommeerde apparatuur.
Onze DJ’s hebben een ruime ervaring in de verschillende muzieksoorten, waardoor we op ieder feest de juiste DJ kunnen inzetten. We hebben DJ’s die zijn gespecialiseerd in een ’60/’70 /’80 jaren feesten en er zijn DJ’s die voor de jeugd een knalfeest neerzetten. Voor een presentatie of modeshow heeft AVI music een DJ/presentator. We hebben standaard pakketten van licht en geluidsinstallaties met vaste prijzen. Voor speciale wensen die niet standaard bij ons in het pakket zitten komen we graag even langs voor een offerte op maat.

AVI Music drive-in shows

Standaard drive-in show
De standaard drive-in show is geschikt voor feesten tot maximaal 75 personen. Deze show heeft een kleine licht- en geluidsset maar geeft de DJ genoeg gelegenheid om sfeer te kunnen maken op uw feest.
Luxe drive-in show
De luxe drive-in show is geschikt voor feesten vanaf 75 tot 250 personen. Deze drive-in show heeft een grotere geluidsset, meer lichteffecten en led verlichting voor de discobar voor een geweldig feest.
Luxe drive-in show XXL
Bij de Luxe drive-in show XXL, is alles wat u wil mogelijk op de locatie. Voor deze shows komen we altijd langs op de locatie voor een offerte op maat. Op deze manier kunnen wij al uw wensen met u doornemen.
Bruiloften
Gaat u trouwen? Sluit dan de mooiste dag van je leven af met een fantastisch feest! AVI Music heeft hiervoor de perfecte drive-in show, speciaal gericht op Bruiloften. Wij denken graag mee in het plannen van uw feest!
Artiesten
Bent u op zoek naar een artiest voor uw feest? Wij werken samen met meerdere artiesten, waarvan wij zeker weten dat zij uw feest nog completer zullen maken! Kijkt u vooral eens verder voor meer informatie over onze artiesten.
DJ's
Een feest is tegenwoordig niet meer compleet zonder DJ! Voor alle typen feesten hebben wij ervaren DJ’s in dienst. Van bruiloft tot carnavalsfeest, onze DJ’s passen zich aan uw wensen aan.