085 - 30 35 275info@avi-music.nl

Dirk-Jan Deelen

Home / Drive-in show / Dirk-Jan Deelen

Dirk-Jan Deelen

Dirk-Jan is een zanger met een enorme energie. Professioneel en toegewijd, een goeie uitstraling en altijd in voor een dolletje tijdens optredens. Hij vindt het leuk om te zingen en dat gevoel weet hij ook over te brengen op het publiek.

Dirk-Jan, 44 jaar inmiddels, stond tijdens zijn studententijd in een kroeg te werken en daar zong hij ook wel eens. Dit klonk best leuk en toen hij een keer als gast in de apres skihut in Rotterdam was, klom hij op de bar en zong een paar liedjes. Dit beviel van beide kanten zo goed dat besloten werd om maar in de apres skihut te gaan werken.

Na 15 jaar feest in de Skihut heeft hij besloten om zich full time te richten op zijn optredens in het land. Van kroeg tot grote feesttent, van verjaardag tot bedrijfsevenement, van verjaardag tot bruiloft, van sportvereniging tot discotheek, overal is hij te bewonderen. Ook kunt u hem nog tegenkomen in Oostenrijk of Gran Canaria in diverse feestcafes.

In een half uur krijgt hij de boel op z’n kop, maar u kunt Dirk-Jan ook avondvullend boeken. Dus wilt u een te gekke avond? Boek Dirk-Jan!

Vraag vrijblijvend een offerte aan