Verkoop geluidsinstallaties

Voor elk type horecagelegenheid

Een juiste geluidsinstallatie in uw bedrijf zorgt voor een deel van de gezelligheid. Elk type onderneming heeft zijn eigen geluidsnorm en specifieke wensen. Een retail store, restaurant of hotel is gebaat bij een systeem voor achtergrondmuziek. Daarentegen zal een café of discotheek op zoek zijn naar een muzieksysteem dat meer geschikt is voor luider geluid.

AVI Music Service verzorgt voor u de complete geluidsinstallatie. Of het nu gaat om het grote werk, of alleen om achtergrondmuziek. Een geluidsinstallatie in een horecabedrijf stellen wij geheel samen naar wens van de klant. Heeft u bijvoorbeeld ook al gedacht aan beeldschermreclame of vergadering- en presentatiesystemen? Wij bespreken graag uw wensen, samen zorgen wij ervoor dat er een perfect en compleet systeem wordt geïnstalleerd. Maar onze service gaat uiteraard verder dan dat – ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij denken graag met u mee!

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vult u alstublieft hieronder uw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Geïnteresseerd in
  KoopLease

  Recente projecten

  Wij maken alleen gebruik van de meest gerenommeerde merken

  Leasen

  Uw voordelen

  • Voor zowel professionals als eindgebruikers

  • Vast maandbedrag

  • Snel weten waar u aan toe bent

  • Binnen 24 uur zekerheid

  • Inruil oude apparatuur mogelijk!

  De aanschaf van een audiosysteem kan kostbaar zijn. Om deze investering zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij audiolease aan. Doormiddel van de financial en operational lease oplossingen kunt u een nieuw audio systeem aanschaffen en deze per maand of kwartaal betalen.

  Vraag vrijblijvend meer informatie aan voor de financial lease op de voor uw situatie geschikte set. Wij denken graag met u mee!